Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ulovlig kjøring i og utenfor løypene

Røyrvik kommune har fått melding om kjøring og lek med snøscooter utenfor løypene. Alle slike saker blir anmeldt til politiet og vi vurderer stenging av løypenettet dersom villkjøringen fortsetter.  

2021-01-18

Rekreasjonsløypene har nå vært åpne i to helger nå i januar 2021, og vi opplever økning på kjøring utenfor løypene i forhold til foregående år. Røyrvik snøscooterklubb melder alle saker inn til Røyrvik kommune, og de har oppdaget at det er flere som benytter seg av løypene for å komme litt utenfor allfarvei for å kjøre villmann i utmarka. Ut fra vitneobservasjoner og bilder har nå Røyrvik kommune anmeldt to forhold. 

Politiet er ansvarlig for sjekk i løypene og de har meldt sin ankomst i den nærmeste tiden. 

Vi ber om at alle som benytter seg av våre snøscooterløyper følger lovverk og forskrift, og holder seg innenfor løypene. Røyrvik kommune har ingen områder med frikjøring for snøscooter, dette av hensyn og vilt og tamrein. Vi ønsker at dere som benytter og ser ulovligheter melder dette inn til enten Røyrvik Snøscooterklubb eller Røyrvik kommune. 

Røyrvik Snøscooterklubb har egen facebook-side for løypene hvor de oppdaterer informasjon: https://www.facebook.com/7898limingen

 

Kontaktinformasjon Røyrvik kommune:

Tlf: 74 33 63 00

E-post: postmottak@royrvik.kommune.no

 

 

Tip a friendTips en venn